Als het om binnenwerk gaat kunt u voor alle denkbare schilder- en behangwerkzaamheden bij Bökkerink Schilderwerken terecht. Of het nu om nieuwbouw, onderhoud of renovatie gaat, plafonds, wanden, vloeren, deuren, trappen, ramen, kozijnen, lambrisering, schouwen enz. Zo nodig kunnen wij ook kleine stuc- en timmerwerkzaamheden uitvoeren. 

Lees Meer

 

Ook wat het schilderwerk buiten betreft kunnen wij nagenoeg alle opdrachten uitvoeren. Omdat wij ons vooral op de particuliere sector richten, zijn we gewend aan hoge kwaliteitseisen. Indien aard en omvang van het werk dan wel tijdsdruk dat noodzakelijk maken, kunnen we de opdracht in samenwerking met vakbekwame collega-zzp'ers uitvoeren. Maar wij blijven dan eindverantwoordelijke.

Lees Meer

 

Houtrenovatie is een van de specialismen van Bökkerink Schilderwerken. Bij herstel van houtrot zijn kennis van houtsoorten en weersinvloeden van groot belang, evenals het herkennen van bouwkundige gebreken. Als Sigma-gecertificeerd 'houtrenovatie specialist' kunnen wij 10 jaar garantie verstrekken op reparaties die volgens het Flexidur-systeem van Sigma zijn uitgevoerd.

Lees Meer

 

Bökkerink Schilderwerken heeft meer dan twintig jaar ervaring met onderhoud aan 'houten' woningen in de vorm van houtskeletbouw, houtstapel- en logbouw. Het zijn sfeervolle huizen die ook in Nederland op steeds meer plaatsen verrijzen en, mits goed gebouwd en onderhouden en natuurlijk vooral ook geschilderd, niet onderdoen voor stenen woningen.

Lees Meer

 

De mogelijkheden op het gebied van decoratieve wandafwerking zijn oneindig groot. Het pallet aan producten en applicatiemogelijkheden maakt het vaak lastig om zonder deskundig advies de juiste keuzen te maken. Wij willen u daarbij helpen, eventueel in samenspraak met interieurdesign- en styling-expert Tarcise, met wie wij regelmatig samenwerken (zie www.tarcise.nl).

Lees Meer

 

Een specialisme van Bökkerink Schilderwerken betreft de applicatie van kalkverven van de Franse verffabrikant Ressource (zie ook www.ressource-peintures.com). Omdat het hier om muurverven op basis van echte kalk gaat, leidt Ressource zelf schilders op tot 'applicateur'. Kalkverven geven een bijzonder mooie en exclusieve uitstraling aan het interieur. 

Lees Meer